Ako ste ikada razmišljali da se ozbiljnije posvetite pjevanju, da naučite osnovne note i usavršite svoj glas, sada je prilika za to! RKUD “Proleter” Sarajevo otvara vrata novim članovima u sekciju Mješovitog hora.

Na repertoaru su raznovrsne kompozicije, od klasične i duhovne muzike, do popularnih evergreena, sevdalinki i nezaobilaznih partizanskih pjesama, te radničkih himni.

Pozivamo Vas da nam se pridružite jer baš Vas trebamo, a zauzvrat ćete dobiti mnogo više nego što očekujete. Naš mladi i izvanredni dirigent, Fuad Šetić, će Vam pomoći da se što lakše uklopite u naš hor i zajedno ćemo započeti Vašu muzičku avanturu.

Probe se održavaju utorkom od 20:00 do 21:00h i petkom od 19:30 do 21:00 sati u prostorijama RKUD “Proleter” Sarajevu, u ulici dr. Safeta Mujića, zgrada Sarajevo City Center (SCC), ulaz sa istočne strane, IV sprat.
Svaki drugi utorak održavaju se zajedničke probe sa Omladinskim horom od 19:00 do 20:00 sati.

Za sve dodatne informacije i pitanja, srdačno Vas molimo da nam se obratite i kontaktirate nas putem emaila miroslav.mandic@proleter.ba ili na broj telefona 0038763 032 907, svakim radnim danom od 17:00 sati.